Vormingscentrum Hivset gaat voor sociocracy 3.0!

Over de hele wereld experimenteren organisaties met nieuwe manieren en methodieken om effectiviteit en organisatorische flexibiliteit te verbeteren. Meer en meer organisaties kiezen voor zelf-organisatie als een manier om het werkplezier van werknemers te verhogen en van daaruit het gezamenlijke doel te dienen. Tegelijkertijd wordt het duidelijk dat elke organisatiecontext uniek is en dat één voorgeschreven kader, één ‘one size fits all’ oplossing meer kwaad dan goed doet.

Sociocracy 3.0 (afgekort S3) is een vernieuwende, flexibel inzetbare reeks van tools en principes die mensen en teams meer effectief wil laten samenwerken.  Het biedt zeer goede ondersteuning bij de vaak complexe samenwerkingsvormen die ontstaan in de hedendaagse werkomgeving.  S3 biedt een sociale technologie die zal bijdragen tot een effectieve, prettige en menselijke organisatie. 

Ook het Vormingscentrum werkt actief met S3 en we zijn daar zeer enthousiast over, net zoals vele andere organisaties!  Zo organiseerden we onlangs nog een bijscholing voor al onze personeelsleden om beter met de tools van S3 te leren werken. 

 

Laat je ook overtuigen en volg ook een S3-opleiding in ons open aanbod.  Let wel op: de inschrijvingen lopen vlot en het aantal plaatsen is beperkt. 

Deze vorming gaat door op 4 december van 08u30 tot 17u (nog enkele plaatsen)
Omwille van het succes organiseren we een extra editie op 19 februari van 08u30 tot 17u