Vorming en begeleiding op maat

Vormingscentrum Hivset biedt vormingen, trainingen en begeleidingen op maat van medewerkers van gezondheids- en welzijnsorganisatie, onderwijsinstellingen en bedrijven. We streven steeds naar deskundigheidsbevordering, kwaliteitsverbetering en competentieontwikkeling.

Het Vormingscentrum is erkend als dienstverlener bij de KMO-portefeuille. Indien je in aanmerking komt voor deze maatregel, kan je tot 40% subsidie genieten voor de kosten van de vorming! Klik hier voor meer informatie.

Wij bieden verschillende mogelijkheden tot samenwerking van:

  • Procesbegeleiding op maat & teambuilding: hierbij begeleiden we groepsprocessen, met als doel dat organisaties en teams betere resultaten bereiken. Natuurlijk behoren teambuildingsactiviteiten hierbij tot de mogelijkheid.​
  • Vorming op maat: hierbij werken we een vormingspakket volledig op maat uit naar jullie behoeftes. Maar hierbij kan er ook gekozen worden uit een lijst van standaardpakketten. We nemen graag contact op om de mogelijkheden verder te bespreken en komen indien nodig met onze celverantwoordelijken tot bij jou om je vraag verder uit te klaren. Het bezorgen van een vrijblijvende prijsofferte is geen probleem.
    Voor meer info en vragen: Contacteer ons

Ben je op zoek naar een modern vormingslokaal, aula of praktijkruimte kan je steeds terecht bij onze collega's van het HIVSET.

    Meer Info

    Onze mogelijkheden