We zijn opnieuw voluit gestart!

Beste cursist, beste klant, beste partner

Vanaf 8 juni zijn wij opnieuw volledig actief. Wij zijn telefonisch +32(0)14 47 13 12 bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9 tot 16 u.
Je kan ook contact nemen via vormingscentrum@hivset.be of via het contactformulier op de website. 

Onze medewerkers werken momenteel hard om in juni een aantal vormingen - webinars - te kunnen aanbieden. De onderwerpen van deze webinars zullen vooral in het verlengde liggen van de gevolgen van de coronacrisis voor de acute en chronische zorg en op het vlak van communicatie en diversiteit. Deze webinars worden volop via onze digitale kanalen bekend gemaakt.

Het aanbod in het najaar krijgt ook vorm. Voor een groot deel van dit aanbod zullen we eveneens webinars ter vervanging of ter ondersteuning voorzien. Toch hopen we je in het najaar nog altijd persoonlijk - zowel in ons open aanbod als op maat - te kunnen verwelkomen, maar dan rekening houdend met alle maatregelen rond social distancing. We zijn volop bezig om deze maatregelen op te lijsten en nadien te integreren zodat de vormingen en groepsactiviteiten correct en veilig kunnen verlopen. Het aanbod van het najaar maken we eind juni bekend. We blijven terugkoppelen. Ondertussen kan je steeds contact opnemen met de verantwoordelijke van je opleiding of vorming.