Contact

Aanpassing coronamaatregelen: vanaf 15 mei zijn wij ook terug telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9u tot 16u.

 

NEEM CONTACT VIA DIT FORMULIER OF VIA ONDERSTAANDE CONTACTGEGEVENS

OPENINGSUREN EN ALGEMENE CONTACTGEGEVENS

Turnhout 
Herentalsstraat 70
2300 Turnhout
vormingen open aanbod en op maat: 014 47 13 12
ervaringsbewijzen, diploma erkenning, NT2-opleidingen: 014 47 13 09

extra locatie Waregem
Westerlaan 73
8790 Waregem
056 96 98 64

Algemene mail : vormingscentrum@hivset.be 

Mailadressen Teams:
Acute Zorg: vormingscentrum-acute@hivset.be
Chronische Zorg: vormingscentrum-chronische@hivset.be
Communicatie: vormingscentrum-communicatie@hivset.be
Diversiteit: vormingscentrum-diversiteit@hivset.be
Waregem: vormingscentrum-waregem@hivset.be
Projecten: helga.van.den.eynde@hivset.be

Directeur: Daniël Leeten - daniel.leeten@hivset.be
Algemeen Directeur: Bob Van de Putte - bob.van.de.putte@hivset.be

Openingsuren locatie Turnhout, m.b.t. opleidingen en vorming op maat
Op werkdagen bereikbaar tussen 8 u. en 16 u.
Tijdens de schoolvakanties op dinsdag en donderdag van 9 u. tot 16 u.
Gesloten tussen 25 december en 1 januari en tussen 21 juli en 15 augustus.

Openingsuren Turnhout en Waregem, m.b.t. ervaringsbewijzen, diplomaerkenning, NT2-opleidingen

Op werkdagen bereikbaar tussen 9 u. en 16 u.

 

Bekijk onze rubriek ivm veelgestelde vragen/FAQ

 

BEREIKBAARHEID VESTIGING TURNHOUT

Turnhout ligt naast de E34 Antwerpen-Eindhoven. Om de campus te bereiken vanaf de snelweg neem je best afrit 24, richting centrum. Aan het einde van de afrit links nemen en dan is het altijd rechtdoor. Turnhout ligt niet ver van de Nederlandse grens, ongeveer 30 kilometer onder Tilburg, langs de snelweg Antwerpen-Eindhoven (E34). 
 
Trein & bus
Met de trein bereik je Turnhout via Antwerpen en Lier. Er is ook een rechtstreekse verbinding met Brussel. Het station ligt op tien minuutjes stappen van het Vormingscentrum Turnhout. Klik hier voor de dienstregeling van de Nederlandse Spoorwegen. De bussen van de Lijn stoppen op de Grote Markt, op minder dan 500 meter van de campus. Er zijn regelmatige busverbindingen met Tilburg, Reusel en Baarle. 
 

Parkeren
Het is niet mogelijk om te parkeren op de binnenplaats van de school (Herentalsstraat 70). Betalend parkeren: Parking Muylenberg (Druivenstraat, recht tegenover de school) of op de UGC-parking (ca. 10 min wandelen). Gratis parkeren kan op de Parking Stadspark aan de Papenbruggestraat begin Graatakker (ca.15 minuten wandelen).

 

BEREIKBAARHEID VESTIGING WAREGEM

Waregem ligt naast de autosnelweg E17. Om het vormingscentrum Waregem te bereiken vanaf de snelweg neem je best afrit 5 en rijdt je richting Renee Sabbestraat. Het Vormingscentrum Waregem bevindt zich vlakbij het kruispunt van de Zeswegenstraat. Net naast de Crelan bank.
 

Trein
Met de trein is er een rechtstreekse verbinding met  Antwerpen - Gent - Kortrijk . Het station ligt op 10 minuten stappen van het Vormingscentrum Waregem.

Parkeren
De groene zone of dienstenzone bevindt zich in het zuidelijke gedeelte van het centrum. Hier moet je betalen om te parkeren. Als bezoeker van Waregem kan je er betalen per uur aan de automaat of via de parkeer-app. Van maandag tot en met zaterdag, van 9.00u. tot 18.00u. moet je een ticket nemen via de automaat of je parkeerbeurt registeren via de parkeer-app. Het eerste half uur is gratis, nadien betaal je 0,30 euro per uur. Het grootste deel van het centrum van Waregem is betalend.

Er zijn echter ook een aantal gratis alternatieven. Alle straten buiten de groene en blauwe zone zijn gratis. Ook parkeren op de Ring is gratis. Ter hoogte van de Guido Gezelleschool is het gratis parkeren er wel beperkt tot 30 minuten met een parkeerschijf. Op de Noorderlaan voor het station moet je wel betalen volgens de tarieven van de groene zone.